måndag 16 februari 2009

??

Jag äger en Opel Astra 2000 Sport Edition..
Den har en topphastighet på runt 200km/h
I Sverige får jag som mest köra i 120 km/h

Om jag nu blir tagen för att ha kört i 200km/h på en väg som tillåter max 120km/h..

Är det Opel's fel då?.. För jag menar, varför går den så mycket högre än det max tillåtna om jag ändå inte får köra så fort?

Om en vapentillverkare säljer ett hagelgevär då är det ju upp till användaren att använda den rätt? Eller hur? Om den inte gör det, då är det ju inte tillverkaren av vapnet som gjort något fel?

Visst, den är ju till för att skjuta fåglar med, men hur försvarar man att man säljer ett vapen som kan avlossa 900 kulor per minut? Den är ju inte till för något annat än i bråkiga situationer med innehåll av den mänskliga faktorn.

Mord är inte accepterat precis.. Så då är det Saab som har tillverkat något som är specialliserat på att döda så många som möjligt på kortast tid, deras fel! eller?

Det är ju så det måste fungera, att man som person ska få ta ansvar för sina handlingar.punkt!
The Pirate Bay har endast gjort det möjligt att på lagligt eller olagligt vis sprida information.
10 sek på google, altavista eller liknande så finner du hjälpmedel för att sprida laglig/olaglig information.. Är det de som ska hängas?

Telia, Bredbandsbolaget, Tele2, comhem gör det möjligt att koppla upp datorer mot varandra och göra dumma saker, om individen känner för det, bäst att lägga ner dem?


Right?

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Right! Men nu funkar det inte så som det borde, eftersom musik och filmbolagen har så mycket pengar så gör de lite som de vill...

Anonym sa...

Asch, alla säger att det inte går att stoppa nerladdningen och att allt kommer att krypteras....
Vad är problemet då?