onsdag 25 april 2007

Fire, Engines, Alcohol and.. Sam!

Vi hade en liten grill, dricka och potatis-skjutar-get-to-gather hemma hos Sam idag.

Sam, Marco, Professorn, Peter, Dennis, Oskar, Per, Christoffer och Jag träffades ute hos Sam efter en mycket (ehrm..) slitig dag i svetsverkstaden. Vi hade innan varit och köpt kött (marinerad tjurpenis), potatissallad och lite smått och gott från Sveriges enda fungerande System.

Sam, Peter och Anderas hade dragit ut sina potatiskanoner ut på Sam's ägor bland traktorer, enorma stulna grillar, ladugårdar och Land rovers mitt i skogen intill ett antal sjöar och få grannar!

Vi startade det hela med en smäll! Att skicka en stackars potatis 100 meter i luften för att 10 sek senare landa på nån gammal bil ståendes i sin ensamhet. Vi grillade det mesta från döda djur som vi fanns att finna i trakterna. Efter maten så sköt vi mot några oskyldiga stenar och träd.

Sam hämtade sin Land Rover och vi klämde in oss allihop i den och åkte runt som galningar på gärden, tätvuxna skogar och runt sjöar. Sam saknade en dörr på förarsidan som på sin engelske vän fanns på högra sidan.. Granriset piskade och vi flög omkring som vantar i den 35 grader varma bilen. Fan vad kul! Äkta Redneck Rollercoaster fan!

Vi åkte tillbaka med öma kroppar och utslitna tarmar (va??)
Blev ett flertal potatisar ivägskjutna över sten och skog, ett antal bärs och diverse dricka samt lite tobak också!

En helt sjukt bra tillställning, Tackar Sam! (Hail to Hodgkins!)

---

Jag och Per blev rekommenderade ett antal företag i Linköping idag av våran svetslärare Christer. Han tyckte vi svetsade bra.. vad lustigt, för alla i klassen kommer ju och säger att jag är så dålig (Hahaha!)

Saknat Sara en massa också, helgen som var gick så förbannat snabbt. Skönt att det blir typ 5 dagar ledigt! Ska bli riktigt trevligt! hehe, så blir det ju lite festa och elda som bara fan på måndag också!


Och med de fint valda orden säger jag som alltid:
"What's the fun of shooting animals when you can kill a human with a potato?"

Inga kommentarer: